Iva Radetić - još jedna Hrvatica juriša prema karijeri top modela

16-GODIŠNJA Iva Radetić novo je Midikennovo lice koje se nedavno pojavilo na poznatoj web stranici "Ones 2 Watch". Na toj se stranici objavljuju fotografije i profili mladih modela koji će se jednog dana, prema svemu sudeći, pojaviti na naslovnicama svjetskih modnih časopisa, šetati pistama u odjeći renomiranih dizajnera i ponositi velikom karijerom modela.

Ivino se ime u svijetu mode prvi put spomenulo prošle godine kad ju je primijetila modna kuća Prada. Pokazali interes za angažman lijepe Ive koja je, nažalost, tad imala premalo godina da bi mogla snimiti takvu kampanju. Što se daljnjih planova tiče, Iva će cijeli lipanj provesti u Milanu i to u svojoj tamošnjoj agenciji Joy Models gdje će je dočekati modni fotograf Namiko Kitaura. S njim će tom prilikom prvi put surađivati. Iva je visoka 175 centimetara i nosi konfekcijski broj 34, a modni agenti pred kojima ovih dana traži svoje mjesto na modnoj sceni jednoglasno se slažu kako je pred njom velika manekenska karijera.

Iva tečno govori engleski, talijanski i francuski jezik

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezine mjere su 83-62-89, a mlada manekenka kojoj se smiješi karijera top modela, tečno govori engleski, francuski i talijanski jezik što znači da je i više nego spremna zakoračiti u svijet visoke mode. Nagađa se kako će kroz godinu dana Iva biti u društvu Midikennovih top modela, a biti u njihovom društvu znači biti u društvu svjetskih top modela.

L.V.
Foto: Midikenn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara