Iva Šarić kao zavodnica u spotu: Privatno nisam takva, a ni ne padam na skupe aute

Screenshot: YouTube

IVA ŠARIĆ nakratko je manekenstvo zamijenila glumom te se pojavila u spotu Ivice Bage. Lijepa manekenka nam je rekla da ju je prijatelj morao nagovarati na taj posao, no na kraju je pristala i dobro se zabavila na snimanju u Hercegovini. "Bilo je malo naporno, trajalo je cijeli dan i bilo je hladno, ali je bilo i super", rekla nam je Iva.

"Jerko me zaveo pristupom, iskrenošću i povjerenjem, stavovima i pogledom na život"

U spotu glumi zavodnicu, no za sebe kaže da uopće nije takva. "Privatno nisam baš neka zavodnica. U spotu nosim štikle usred dana,a ja sam inače u tenisicama i bez šminke", kaže Iva. Za razliku od žene iz spota, ona nikada ne pada na skupe automobile, pa ju je i dečko, nogometaš Jerko Leko, zaveo nekim sasvim drugom kvalitetama. "Osvojio me pristupom, iskrenošću i povjerenjem, stavovima, pogledom na život. Ne gledam i ne cijenim ljude prema onome kakvima se žele prikazati, važno mi je kaki su zapravo", otkrila nam je Iva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Glumila sam čistačicu, to mi se svidjelo"

I ranije se u nekoliko navrata našla u ulozi glumice, u raznim emisijama i sapunicama. "Glumila sam čistačicu, spremačicu, i to mi je bilo baš zabavno. Zaintrigirala me ta gluma, svidjelo mi se i ostalo u lijepom sjećanju, možda zato što je i ekipa na snimanju bila odlična. Sviđaju mi se i film i sapunice", kaže Iva te dodaje kako bi voljela ponoviti takvo iskustvo, iako nije školovana glumica.

Iako je pristala glumiti prijatelju u spotu, u nekakvom izletu u glazbene vode se ne bi okušala. "Pjevala sam prije u zborovima, ali mi se glas promijenio, mutirala sa, tako da to ne bih", smije se Iva. Dodaje kako voli slušati različitu glazbu. "slušam sve, najviše strano, od Beatlesa, preko Madonna do J.Lo, malo narodne, pa domaće, Severinu i slično", rekla nam je lijepa manekenka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara