Iva Todorić brani Anu Bučević po Instagramu: "Budi zahvalan..."

Iva Todorić brani Anu Bučević po Instagramu: "Budi zahvalan..."
Foto: Instagram

NAKON što su iz Ministarstva zdravstva najavili da će kazneno prijaviti Anu Bučević zbog nadriliječništva, u obranu svoje guruice stala je najpoznatija Bučevićkina sljedbenica Iva Todorić.

"Budi zahvalan na osobama kao što si ti, moja Ana", napisala je Todorićka sa svog Instagram profila @srculence ispod Bučevićkine objave, a zatim je i sa svog drugog profila objavila emotikon srca.

Oglasila se i Todorićkina prijateljica Iva Radić, bivša supruga nogometaša Boška Balabana, također s emotikonom srca. U komentarima su se oglasile i Ivana Plechinger te Anđa Marić, također s porukama podrške za Bučevićku.

Na svom profilu Iva je objavila fotografiju s Bučevićkom u bazenu te napisala "Ljubav liječi ljude, i one koji je daju i one koji je primaju", te objavila nekoliko snimki s Bučevićkinih predavanja.

>>>Todorićka je s Bučevićkom krstarila za 16.000 kuna i vodila je na ručak s Rozgom<<<

Zajednička druženja i krstarenje od 16 tisuća kuna

Bučevićka je često na društvenim mrežama i u YT snimkama svojih nastupa isticala Ivu Todorić kao jednu od polaznica. Tako se na snimci s Vortex krstarenja Jadranom koju je Bučevićka objavila na svom YT kanalu među još nekim polaznicima pojavila i Iva Todorić, koja je pričala o tome kako je "najbolje investirati u sebe".

Ona je, kao i ostali polaznici, u sebe tad investirala 16 tisuća kuna, koliko košta sudjelovanje na tom krstarenju.

"Toliko sam puna dojmova da mi ih je teško izdvojiti, ali moram prvo naglasiti o ljudima ovdje. Tu je nas 40 na brodu koji se svi slažemo kao da smo jedno. To je nešto najljepše što sam doživjela, prvo nije lako biti na brodu s puno ljudi. Ovaj brod odiše ljubavlju i srećom, to je fenomenalno, fenomenalna je energija, ljudi su se sprijateljili, gdje god prođeš svi ti se smiju, zagrle te, nešto ti lijepo dobace. Sedam dana biti u takvom lijepom okruženju, to je nešto neprocjenjivo u životu", obrazložila je tad Todorićeva kći pred kamerom koju je držala Bučević.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💕Ana Bučević 💕 (@safariduha) on

Ana se na svom Instagramu često hvalila i privatnim druženjima s Ivom. Tako su se početkom siječnja ove godine provodile u Beogradu. Nekoliko dana kasnije Bučevićka joj je preko Instagrama čestitala rođendan. "Sretan ti rođendan Iva moja. Želim ti da i dalje gledaš svijet očima ljubavi, jer ti kada ga gledaš, vidiš ono što mnogi ne vide...", poručila joj je.

U društvu Ive Todorić Bučevićka se mogla vidjeti i s nekim poznatim estradnjacima s hrvatske, ali i regionalne scene. Tako se nakon velikog koncerta Željka Joksimovića u zagrebačkoj Areni družila s njim, njegovom suprugom Jovanom te Jelenom Rozgom. Ručali su tad svi zajedno u jednom zagrebačkom restoranu u kojem se inače okupljaju poznati.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara