Ivan Šarić: Curama ulijećem onakav kakav sam na televiziji, blesav

Ivan Šarić: Curama ulijećem onakav kakav sam na televiziji, blesav

Foto: RTL, Index

IVAN ŠARIĆ i ove će godine voditi live emisije showa Hrvatska traži zvijezdu. Naći će se na mjestu Antonije Blaće, koja je zauzeta Big Brotherom, a nova suvoditeljica će mu biti Ecija Ivušić. "Ne znamo se otprije, upoznali smo se prije nekoliko dana na intervjuu kada sam saznao da će ona biti u backstageu. Nadam se da će sve dobro funkcionirati, ja ću dati sve od sebe. Koliko sam nju upoznao, stvarno je karizmatična, ne uzima  sve za ozbiljno, tako da mislim da će se izvrsno snaći u HTZ-u", rekao nam je Šarić.

"Tonka će mi jako, jako faliti, razvili smo neku kemiju"

Ipak, priznaje kako sigurno neće biti isto kao s Antonijom. "Tonka će mi jako, jako puno faliti. Ona i ja smo prošle godine razvili neku kemiju, od tada smo se počeli i privatno intenzivno družiti. Imali smo svakakve planove kako ćemo ovo izvesti, tako da će mi faliti, ali morat ćemo ona i ja neku drugu emisiju zajedno odraditi, to su naši snovi", kaže Šarić.

S kandidatima showa od prošle godine ostao je prijatelj pa skupa odu na pivu kada se vide, a o novima još nema mišljenje jer ih nije upoznao. "Pratio sam audicije, ali kao i prošle godine, nemam još o njima nikakvo mišljenje, dok ih osobno ne upoznam. One emisije prije, kada na suho pjevaju, i kada su puni treme, onda ih je teško upoznati. Prošle godine kada sam visio na probama vidio sam njihovu ljudskost, i to kakvi su šoumeni i kako su se razvijali. Neki su bili užasno sramežljivi, a na kraju su doslovno razvalili stage. To želim i sada vidjeti"; kaže Šarić.

"Nije mi nikakav problem izvaliti neku glupost, za to me plaćaju"

Osim na TV-u, Šarića se može vidjeti na stand-up nastupima, a kaže kako mu prije bilo kojeg izlaska na pozornicu nije svejedno. "Imam tremu prije svakog svog nastupa, bilo da je stand-up, bilo da je televizija. Bitno je da tu tremu, odnosno tu energiju, pretvoriš u nešto pozitivno. U showu mislim izaći van i samo se dobro zafrkavati. Odraditi show korektno, pozitivno i tu i tamo provaliti neku glupost. To mi nije nikakav problem, dapače, plaćaju me za moju glupost", smije se Ivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Na eventualne loše komentare se ne obazire, no spreman je poslušati kritiku. "Konstruktivna kritika je uvijek dobrodošla, od svih, pitanje je samo hoće li je netko prihvatiti. Ali ne idem po internetu tražiti neke loše komentare o sebi, uvijek će biti `hejtera`, bitno je da si ti zadovoljan sam sa sobom i da tvoji prijatelji mogu s ponosom reći: `E, ja znam njega`, a ne da se prave da te ne poznaju. Bitno mi je mišljenje par ljudi u životu, a oni su dosta iskreni, pa ako mi kažu da je nešto bilo loše, onda je stvarno i bilo. Ali i sam čim nešto kažeš ili loše odradiš nastup, znaš u sebi da je bilo loše", kaže.

"San mi je imati svoj late night show"

Ivan nam je otkrio i koji mu je životni san što se posla tiče. "Imam san, nešto što bih definitivno volio napraviti, a to je imati svoj late night show. Kada bih to uspio, znao bih da je to to, ali tek kada budem spreman. Mislim da moram još puno žganaca pojesti da dođem do toga. To bi bilo nešto kao što ima Jay Leno ili Conan O`Brien, okupio bih sve ljude za koje smatram da su pametni i kreativni, stavio bih ih u taj show. Mislim da bi taj format bio fora, još ga nema u Hrvatskoj. A sada, bi li se to moglo dogoditi, nemam pojma, to je moj san, ali ja svašta želim u životu, želim naučiti paragliding, na primjer".

"Ljubav se dogodi kad se dogodi"

Sretna vijest za sve Šarićeve obožavateljice je da nema djevojku. "Još uvijek nemam curu, a tražim li je? Mislim da za ljubav uvijek treba imati vremena, ali ne tražim, mislim da to kada se dogodi, dogodi se. A obožavateljice, ne znam baš da mi ulijeću, više ja njima ulijećem. Nemam problema s tim, glavno da se ostvari neka komunikacija. A kako im uletim, isto onako kakav sam na televiziji, onako blesav i njima uletim", kaže voditelj. Dodaje kako mu se život promijenio otkad je došao u Zagreb, i to na bolje.

"U Hrvatskoj definitivno ne fali materijala za političke šale, dapače"

Šarić nam je otkrio i kako smišlja šale kojima zabavlja publiku na stand-up nastupima. "Svaki komičar radi na svoj način. Ali recimo, za pola sata dobrog materijala, treba ti dva, tri mjeseca rada, ovisno o inspiraciji, koju izvlačiš odasvud, iz novina, od prijatelja i njihovih iskustava. Filozofija komičara je, na primjer, ako slomi nogu, odmah onda pomisli, moram iz ovoga 15 minuta izvući. Neku negativu i pozitivu pretvaraš u nastup i to je to. Nisam neki tematski komičar, radim sve, što me živcira, što voliš, sve staviš u materijal. Naravno da ima i šala s političkim konotacijama. U Hrvatskoj ti za to definitivno ne manjka materijala, dapače. Kao što je John Stewart bio jako tužan kada je Bush otišao s vlasti, tako bih i ja bio tužan da naša Vlada padne", smije se Šarić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara