Ivana Banfić pametno zaobišla medije i u tajnosti se udala po drugi put

POUČENA medijskom hajkom koja prati vjenčanja poznatih Hrvat(ic)a, Ivana Banfić u tajnosti se još prije dva mjeseca vjenčala za realizatora Krunu Ladišića, s kojim je u jednogodišnjoj vezi, a čekaju i prvo dijete. "Istina je, udala sam se za Krunu i to je bio najsretniji dan u mojem životu. Tajili smo vjenčanje čak i od najbližih prijatelja, jer nismo željeli da se to pročuje i preraste u medijski cirkus", rekla je Ivana Banfić tjedniku Gloria i dodala kako je zbog trudnoće otkazala svadbu, a u ponovljenom će pokušaju organizacije proslave pozvati brojne kolege s estrade i priuštiti im feštu do ranog jutra.

Nakon propalog braka s estradnim menadžerom Robertom Magićem, Ivana Banfić vjenčala se za Kruna Ladišića, a za njihov plan znao je tek krug najbližih prijatelja. Sudbonosno "da" izrekli su, piše Story, u četvrtak, 29. svibnja, samo dan prije nego što je pjevačica nastupila na 12. Hrvatskom radijskom festivalu u Opatiji. Ivana Banfić medijima je otkrila kako će s novim suprugom uskoro otići na medeni mjesec u Tajland, ali tek nakon što dobije dopuštenje liječnika, s obzirom da je trudna tri mjeseca.

Svadba na čekanju zbog trudnoće

"Ne želim pretjerivati s aktivnostima pa smo zbog toga otkazali i svadbeno slavlje, za koje mi je prijateljica Matija Vuica dizajnirala prekrasnu haljinu. No poručujem prijateljima i kolegama da budu bez brige, feštu ćemo svakako organizirati", rekla je Ivana Banfić, koja je više od desetljeća provela u braku s menadžerom Robertom Magićem. Supružnici su nedugo nakon vjenčanja postali i suradnici, a kao glavni razlog braka naveli su "zasićenje i razilaženje u planovima" te prljavo rublje nisu povlačili po novinama. Pjevačica je, čini se, s godinama naučila "baratati" medijima pa je, za razliku od drugih poznatih koji "žele intimno vjenčanje, ali eto baš ih uvijek nađu paparazzi", tajno vjenčanje doista i uspjela organizirati.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara