Ivana Trump uspješno operirana u Zagrebu

Ivana Trump uspješno operirana u Zagrebu
Foto: Press

IVANA TRUMP ovih dana boravi u Zagrebu, a jedan od glavnih razloga za njezin posjet Hrvatskoj je operacija očiju koja je uspješno izvedena u zagrebačkoj Klinici Svjetlost. Tako je prva supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa trajno riješila svoje probleme s vidom. Ivanu je osobno operirao ravnatelj klinike prof. dr. sc. Nikica Gabrić.

"O oftalmološkoj klinici u Zagrebu pričali su mi prijatelji iz New Yorka koji su već bili operirani ovdje. Kod njih sam primijetila da im je operacija podigla kvalitetu života te sam nakon obavljenog pregleda čekala pogodni trenutak da obavim zahvat", istaknula je Ivana Trump nakon operacije.

Ivana Trump posjetila je kliniku prošle godine kada je stigla u Zagreb kako bi sudjelovala kao počasna gošća na natjecanju za Miss Universe Hrvatske. Tada je obavila pregled kod profesora Gabrića koji joj je savjetovao operaciju ugradnje intraokularne leće, ali se tada zbog obaveza nije mogla podvrgnuti operaciji. 

"Operacija je bila brza, bezbolna te već danas vidim bez ikakvog problema i to bez naočala. Imam sasvim drugačiji i ljepši pogled na svijet koji ću tek sada ponovno otkrivati", dodala je Ivana Trump koja će nakon obavljene operacije i ove godine sudjelovati u radu žirija koji će proglasiti najljepšu Hrvaticu te iduću hrvatsku predstavnicu na svjetskom izboru za Miss Universe.

"Dolaskom pacijenata poput Ivane Trump počinje se mijenjati percepcija Hrvatske kao zemlje koja gostima pruža samo more i sunce. Ovakvim događajima stvara se priča Hrvatske kao poželjne destinacije za zdravstveni turizam te zemlje u kojoj i najzahtjevniji pacijenti mogu dobiti vrhunsku medicinsku uslugu", rekao je prof. dr. sc. Nikica Gabrić, osnivač i ravnatelj klinike, istaknuvši kako su Ivani Trump ugradili posebne intraokularne leće u oba oka kojima se trajno riješila dioptrije, kao i početne mrene.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara