Izaberite pravi poklon

Izaberite pravi poklon

ROĐENDANI su uvijek zabavni događaji, posebno ukoliko nisu vaši pa se dovoljno samo pojaviti na već pripremljenoj zabavi. Međutim, dani prije rođendana znaju biti pravo mučenje ukoliko nemate ideju za poklon. Naravno, najbolje je donijeti poklon za koji znate da se slavljeniku sviđa, ali ukoliko tu osobu ne poznajete toliko dobro, pametan izbor su neutralni pokloni.

Za takve prilike razmislite o ekološki prihvatljivim proizvodima. Na taj način nećete samo razveseliti pojedinca, nego ćete učiniti i dobru stvar za očuvanje okoliša.

Neke od sljedećih ideja su vrlo lijepi i sofisticirani proizvodi, a sigurno ćete biti jedinstveni u svome izboru. Predlažemo foto album od biorazgradivog materijala ili ekološki svijećnjak koji ne sadrži plastične elemente. Također, kada kupujete rođendansku ili svadbenu čestitku potražite neku koja je printana na recikliranom papiru. U fotogaleriji možete pronaći još neke ideje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Često su pri izboru poklona problem cijene. Jedan od načina na koji možete riješiti taj problem je da se nekoliko vas udruži i zajednički kupite poklon. Ili možete pokloniti neku rukotvorinu. Nešto što ste sami izradili, ili kupili po jeftinoj cijeni pa preuredili.

Univerzalan poklon je kozmetika. Bez obzira radi li se o muškoj ili ženskoj osobi - gelovi, kupke ili deodoransi su nešto što nikoga neće razočarati. Često se poklanjaju knjige ili glazbeni CD-i, međutim tada biste trebali poznavati glazbeni ukus slavljenika. Nešto sigurnija varijanta su bestseleri, knjige koje su trenutno popularne, a neutralne su tematike.

N.D
F:EcoCentric

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara