Izložba Plavi avion završava sutra, ali turneja Rundek Cargo Trija leti dalje

Izložba Plavi avion završava sutra, ali turneja Rundek Cargo Trija leti dalje

Foto: Menart

ČLANOVI Rundek Cargo Trija ovih dana hvataju malo predaha unutar velike turneje Plavi avion pa će možda osobno svratiti u Medijateku Francuskog instituta u Zagrebu kako bi uživo vidjeli izložene radove Ane Kolege, slikarice koja je osmislila vizualni identitet albuma Plavi avion. Izložba je trebala završiti 5. travnja, ali je zbog velikog interesa produljena sve do sutra, 12. travnja. Ulaz na izložbu je besplatan, a Rundek je na svojem Facebook profilu pozvao obožavatelje da izraze svoje mišljenje o umjetničkim djelima Ane Kolege.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U Medijateci je izloženo petnaestak radova koji čine cover i unutrašnjost albuma "Plavi avion" Rundek Cargo Trija. U okviru izložbe posjetitelji mogu vidjeti i pobjednički rad Luke Vucića koji je, inspiriran Rundekovom glazbom, osmislio svoj rad na temu novog albuma. Izložba će uskoro biti postavljena u Sarajevu tako da će sarajevski ljubitelji slike i zvuka moći uživati kako u vizualnom tako i u auditivnom doživljaju jer Rundek nastupa 23. travnja  u Colosseumu.

Plavi avion Rundek Cargo Trija prošloga tjedna krenuo je na proljetni dio regionalne turneje "Plavi avion" i do sada je posjetio Ljubljanu, Zagreb, Karlovac i Pulu gdje je redom oduševio sve prisutne, a do kraja ovog tjedna ih očekuju nastupi u splitskom Domu hrvatske vojske - Lora (14. travnja) te u zadarskom Arsenalu (16. travnja).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara