Jacques Houdek doživio prometnu nesreću, dva i pol sata čekali policiju

Jacques Houdek doživio prometnu nesreću, dva i pol sata čekali policiju
Foto: Facebook

JACQUES Houdek danas je u centru Zagreba doživio prometnu nesreću, a kako kaže Michael Beck koji je s njim bio u autu, policiju su čekali dva i pol sata i na kraju se nije pojavila. Beck je za Index kazao da im je rečeno da će čekati noćnu smjenu policije.

"Sada odlazim jer imamo dalje obveze, a njih nema i najavili su mi da ću očito čekati noćnu smjenu. Podnijet ću prigovor nadležnoj policijskoj postaji. Moram ići, vozim", rekao je Beck.

Ranije je na svom Facebooku objavio da policiju čekaju sat i pol u centru Zagreba.

"Eto, to je naša prometna policija!!! Već sat i pol’ čekam da dođu na izvid nesreće, u centru Zagreba, jer je budala, koja me tresnula, pobjegla s mjesta nesreće! NAJSTRAŠNIJE što se 4 PUTA (!!!) u ovih sat i pol’ NITKO ne javi na 192!!!

A sada sam dobio informaciju od policijskog službenika (koji je pritom potpuno nonšalantan) da ću vjerojatno čekati noćnu smjenu jer nema dovoljno patrola... Eto, novinari, PIŠITE O OVOME i koga mi plaćamo!!! To je ‘organizacija’ posla i pomoć u nesreći?!? Sa mnom je u autu i Jacques, a ozlijeđenih srećom nema!!!", stoji u ljutitom postu na Facebooku. 

Poslali smo upit policiji u Zagrebu o okolnostima nesreće i poziva te ćemo njihov odgovor objaviti čim ga dobijemo.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara