Jacques je novi ljubimac vrtićkih mališana

U pripremnoj fazi dječjeg albuma "Kad si sretan" mnogi su Jacquesa odgovarali od tog projekta, no današnja dva koncerta pokazala su da su itekako bili u krivu. Zbog rasprodanog koncerta uveden je još jedan, pa je Jacques gotovo četiri sata s nekoliko tisuća zagrebačke djece pjevao najpoznatije dječje pjesme, kao što su "Zeko i potočić", "Kad se male ruke slože" i "Nije lako bubamarcu".

Kako dječju pozornost ne može zadržati samo pjevanje, Jacquesu su se na pozornici pridružili likovi iz bajki, a posao voditeljice sjajno je odradila Ines Preindl u ulozi vile. Zapravo, Ines je bila toliko dobra da smo se zapitali zašto je tako rijetko viđamo na malim ekranima i zašto, unatoč dugogodišnjem stažu na televiziji, za nju nikad nije pronađen adekvatan angažman.

"Djeca su zaista zahvalna publika", oduševljeno je rekao Jacques nakon koncerta na kojem su se najmlađi gurali i trudili doći što bliže pozornici kako bi sudjelovali u spektaklu. Ovi su koncerti definitivno potvrdili da su i najmlađi publika oko koje se treba angažirati, a djeca kao djeca - svaki trud i maštovitu izvedbu nagrađuju pljeskom i vriskom, a neki, vjerojatno po uzoru na tinejdžersku populaciju, ružama i plišanim igračkama, kojima je Jacques bio doslovno zatrpan.

Tekst i foto: D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara