Jajan osniva Flašističku stranku i vodi Hrvatsku u Vrapče

UMJESTO da se, kao većina apolitičnih građana, ujevićevski ljuti na hrvatsku političku scenu punu naprednjaka, a s vrlo malo napretka, zvijezda Malnarove "Noćne more"  popularni Jajan, odlučio je građane povesti u ono što, kako se može zaključiti po njegovom najnovijem političkom podvigu, smatra ekvivalentom Hrvatskom saboru - u Vrapče.

Kako u ponoć istječe rok u kojemu se Državnom izbornom povjerenstvu mogu predati kandidature političkih stranaka, koalicija ili neovisnih lista za parlamentarne izbore raspisane za 25. studenoga, Jajan nije htio gubiti vrijeme pa je već popodne krenuo u "žicanje" potpisa političara za svoju listu za Vrapče.

"Jajan je tražio listu ´Za Vrapče´, međutim, neki mu političari nisu željeli dati potpis jer misle da je on preinteligentan za Vrapče. Za sada je nezavisni kandidat, a ukoliko dobije ostatak potpisa, a nedostaju mu još dva, nabrzinu će osnovati i stranku", kaže nam Jajanov menadžer Jambo, koji je s njim najprije posjetio HDZ,  a zatim pokucao i na vrata oporbe na Iblerovom trgu, ne bi li od predsjednika SDP-a zatražio glas. No, Zorana Milanovića u datom trenutku nije bilo u uredu pa je Jajan i tu ostao bez podrške.

Stranka koju ovaj nadobudni Malnarov vojnik namjerava osnovati zvat će se Flašistička stranka, a prvi koji će se u nju učlaniti bit će, kažu nam, Stankec, koji je već nekoliko puta boravio u Vrapču.

"Ako je onima u Hrvatskom saboru tako dobro, zašto ne bi bilo i meni u Vrapču", smatra Jajan, koji se nada da će u narednih deset godina cijela Hrvatska poći za njim u jednu od najpoznatijih umobolnica na ovdašnjim prostorima.

B.S.
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara