James Corden progovorio o snimci s Bieberom koja je šokirala gledatelje

James Corden progovorio o snimci s Bieberom koja je šokirala gledatelje
Screenshot: Youtube

BROJNI fanovi popularne emisije Carpool Karaoke Jamesa Cordena bili su razočarani snimkom sa snimanja epizode showa u kojoj je gostovo Justin Bieber jer su shvatili da njihov omiljeni voditelj uopće ne vozi, već sjedi u automobilu koji vuče kamion. 

Nakon što je snimka postala viralna i izazvala hrpu reakcija na društvenim mrežama, voditelj je odlučio odgovoriti na komentare, a usput je malo i nasprdao one koji su čitavu stvar shvatili preozbiljno. Naglasio je, ipak, da u većini slučajeva on zaista vozi auto. 

"Uvijek vozim, osim ako mislimo da to ne bi bilo sigurno, ako postoji plesna rutina ili mijenjamo kostime ili sam pio. No u slučaju Justina Biebera postojao je jedan sigurnosni razlog zbog kojeg smo zaključili da je bolje da ne vozim: neprestano sam se gubio u njegovim očima", našalio se Corden. 

Dodao je da je šokiran koliko je to uznemirilo ljude, ali i naglasio da nije sve što vidimo na televiziji točno onako kako izgleda u stvarnom životu. 

"Ovo je televizijski show, nije sve realistično: ne snimamo iza ponoći, snimamo u pet popodne i samo se pravimo da je kasno. Mislio sam da je to svima jasno i žao mi je ako ste mislili da je drugačije, ali radi se o televiziji i ponekad se stvari prikazuju samo u svrhu zabave. No ako govorimo o Carpool Karaokama, s rijetkim iznimkama zbog sigurnosti, ja vozim auto. I želim da se to zna", zaključio je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara