Janko Popović Volarić svoju miljenicu Adnu prati i na Instagramu

Janko Popović Volarić svoju miljenicu Adnu prati i na Instagramu
Screenshot: YouTube

ADNA Šestić iz Zenice definitivno je jedna od najvećih zvijezda ovogodišnjeg Supertalenta. Studentici Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu Janko Popović Volarić na audiciji je dao zlatni gumb, a u sinoćnjoj emisiji je opravdala očekivanja i plasirala se u finale Supertalenta. 

Njezina izvedba pjesme "Da sam ja netko" oduševila je i žiri i publiku, a Janko nije krio svoje oduševljenje.

Adna je stekla veliku popularnost u BiH nakon audicije Supertalenta na kojoj se pojavila te je na Instagramu sada prati više od 1500 ljudi. Jedan od njezinih pratitelja postao je i Janko Popović Volarić. Adna također prati sve članove žirija Supertalenta, uključujući i Janka koji ne krije da je ona od početka natjecanja njegov favorit.

Adna je ove jeseni upisala fakultet, te se iz Zenice preselila u Sarajevo. Nakon audicije za Radio Sarajevo je rekla da ju je jako iznenadila popularnost koju je stekla. Ipak, ne zanosi se i ne namjerava zanemariti fakultetske obaveze zbog pjevačke karijere.

"Nisam tip osobe koja će zbog jednog zapaženog nastupa sve ostaviti po strani i kazati “ej, idem ja sada ovo ganjati, kakav fakultet”. Kod mene toga nema. Jednostavno, tako ne mogu funkcionirati. Uvijek mi treba neka podloga koja će me gurati dalje kroz život", kazala je Adna.

   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

uz cajku i reprize larinog izbora

Objavu dijeli adna sestic (@melancosmic)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara