Javila se mama dječaka s fotke H&M-a koja je razbjesnila kupce, njezin stav iznenadio je mnoge

Javila se mama dječaka s fotke H&M-a koja je razbjesnila kupce, njezin stav iznenadio je mnoge

Foto: Facebook

NAKON što su kupci pozvali na bojkot H&M-a zbog fotografije na kojoj tamnoputi dječak nosi majicu s natpisom "najcool majmun u džungli", oglasila se i majka dječaka.

Šveđanka Terry Mango putem Facebooka pozvala je sve, uključujući i brojne zvijezde i sportaše poput The Weeknda te LeBrona Jamesa, da "prebole to" i "prestanu cviliti oko nebitne stvari".

"Ja sam mama i ovo je samo jedan od stotinu komada koje je moj sin promovirao. Prestanite cviliti cijelo vrijeme, ovo je nebitna stvar... Prebolite to", poručila je u jednoj objavi na društvenoj mreži te nastavila: "Bila sam na svim snimanjima i ovo nije bilo iznimka. Svi imaju pravo na svoje mišljenje oko ovoga."

Mnoge korisnike društvenih mreža je njezin stav iznenadio pa su je upitali zašto "podržava rasističku reklamu". "Ne vidim gdje je problem, ali ne zato jer sam odabrala ne vidjeti ga, već zato jer ne razmišljam na takav način, žao mi je", odgovorila im je.

Terry Mango porijeklom je iz Kenije, prema podacima na društvenim mrežama 

H&M je skinuo spornu fotografiju sa svojih stranica te su se ispričali putem društvenih mreža. "Duboko nam je žao zbog sporne fotografije, ali i zbog samog natpisa. Stoga, ne samo da smo uklonili fotografiju s naših stranica, već smo uklonili i proizvod iz ponude", poručili su.

 

A post shared by H&M (@hm) on

 

A post shared by H&M (@hm) on

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara