Je li Britney zaista propala - poslušajte i procijenite!

Je li Britney zaista propala - poslušajte i procijenite!

MALO "Summertimea" Georgea Gershwina i pokoji fragment iz privatnog života i eto nam nove pjesme Britney Spears, koja je ovih dana procurila na internet i još jednom nagovijestila njezin dugo očekivani glazbeni povratak. Osim pjesme "Baby Boy", Brit navodno priprema i službeni singl "Gimme More", kojeg njezina diskografska kuća na tržište tajno (???) namjerava plasirati sljedećeg tjedna.

"Baby Boy" je nova pjesma Britney Spears, koja bi se trebala naći na njezinom novom, tisuću puta odgađanom albumu. Brojne privatne nedaće ostavile su traga na nekadašnjoj pop princezi, koja očito pjeva o raspadu braka s Kevinom Federlineom i usamljenosti od koje Britney nedvojbeno pati. Ipak, za svoj "službeni glazbeni povratak" pripremila je bržu pjesmu, kakvima se i proslavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki mediji, naime, pišu kako će se sljedećeg tjedna u prodavaonicama naći njezin singl "Gimme More", i to bez ikakve reklamne kampanje. Čelnici Jive Recordsa zaključili su kako posrnuloj pjevačici ne treba nikakva reklama, pa će u singl, kao i u povratnički album, uložiti minimalna sredstva. Podsjećamo, radi se o pjesmi za koju je Spears u nekoliko navrata pokušala snimiti spot, no svaki put bi otrčala sa snimanja zbog nemogućnosti da plesne korake izvede poput svojih plesača.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara