Jedan od najpoznatijih glumaca 80-ih vraća se u nastavku komedije koju svi znaju

Jedan od najpoznatijih glumaca 80-ih vraća se u nastavku komedije koju svi znaju
Foto: Press

RICK MORANIS, poznat po komedijama kao što su Istjerivači duhova ili Spaceballs, koji je prestao glumiti na vrhuncu karijere jer mu je supruga preminula od raka dojke, vraća se u novom nastavku komedije iz 1989. godine Draga, smanjio sam djecu.

Obiteljska komedija iz 1989. doživjela je nekoliko nastavaka, a Disney je sad najavio još jedan, u kojem će uz povratnika Moranisa glumiti Josh Gad.

Embed from Getty Images

Moranis je bio jedan od najpopularnijih glumaca 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća. Njegova supruga, make-up artistica Ann Belsky preminula je od raka 1991., a u idućih nekoliko godina Moranis se gotovo potpuno povukao iz javnosti. Posljednji film snimio je 1996. godine, a otad je povremeno posuđivao glas ili se pojavljivao u dokumentarcima.

Nakratko se vratio u žižu javnosti kad je 2006. izdao album komičnih pjesama The Agoraphobic Cowboy. U intervjuu za USA Today rekao je kako se povukao od snimanja filmova jer se želio usredotočiti na odgajanje svoje djece.

Prema Vanity Fairu, Gad je ustrajao na tome da Moranis bude dio postave za Smanjene, a Moranis je napokon pristao potpisati. Dobio je ponude za Istjerivačice duhova 2016. godine, ali i za verziju koja izlazi ove godine i obje je odbio.

Gad je oduševljenje izrazio na Twitteru.

Film zasad nema potvrđen datum izlaska.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara