Jennifer Lopez svoje blizance će podizati u scijentološkom duhu

Jennifer Lopez svoje blizance će podizati u scijentološkom duhu

LATINO pjevačica Jennifer Lopez u intervjuu za časopis "The Daily Beast" izjavila je da ne bi imala ništa protiv toga da joj djeca pohađaju scijentološku školu. Glumica koja je u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem rodila blizance, Maxa i Emme, priznala je da u scijentologiji ne vidi ništa loše i da jednog dana možda pošalje svoje nasljednike upravo u tu školu.

Na pitanje može li sebe deklarirati kao pripadnicu scijentologije Lopezica je odgovorila: "Ne, nisam član tog društva, ali znam sve o tome i ne smatram to lošim. Štoviše, onim su doveli tehnologiju na toliki stupanj da bi se ostale religije mogle posramiti. I zašto onda ne bih poslala svoju djecu njima na daljnje obrazovanje?"

Otac J. Lo u scijentologiji je već 20 godina

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekla je to pjevačica čiji je otac u scijentologiji više od 20 godina i zato ni ne čudi što je J.Lo upoznata sa svim metodama koje oni koriste. Naime, Scijentologija se razvila jedino u SAD-u, a njezin tvorac pisac znanstvene fantastike je L. Ron Hubbard. Religija koja je podijelila svijet zbog nesvakidašnjih običaja (poznat je čin jedenja dječje posteljice nakon poroda) počela se učiti kao filozofija 50-ih godina u SAD-u.

Scijentologiju se kritizira da koristi prisilne metode prodaje u svrhu iznude novca od svojih članova, a zbog načina korištenja komercijalnih instrumenata protiv pojedinaca, većina smatra da scijentologija takvim pristupom ne ostavlja dojam ozbiljnog religioznog pokreta. U Americi se sve više poznatih okreče toj vrsti religije i javno se deklariraju kao njeni sljedbenici. John Travolta, Will Smith, Tom Cruise, Kirstie Alley samo su neki od njih.

S.C.
Foto: Guliver/Getty

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara