Jessica Alba oduševila pomalo mračnim editorijalom

Tekst: I.M.
Foto: Genlux

GLUMICA Jessica Alba oduševila je sve pomalo mračnim editorijalom kojeg je snimila za novi broj časopisa Genlux, u svrhu promocije svog novog filma "The Killer Inside Me". Iako su neki fotografije nazvali pomalo jezivima, svi su složni u jednom - iz Albe seksipil "doslovno vrišti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je lijepa glumica kazala kako je snimanje scena sadomazo seksa u spomenutom filmu bilo "zastrašujuće". "Snimanje tih scena bilo je vrlo zastrašujuće. Bilo je strašno, grozno. Imala sam na sebi gaćice, ni u jednom trenutku nisam bila potpuno gola, ali je svejedno bilo jako čudno, osobito zato što snimam sa strancem. No, s druge strane, čudno mi je i kada moram trčati u cipelama s potpeticama i pucati iz pištolja", ispričala je Alba.

Iako se nalazi na popisu najljepših žena na svijetu te iako bi joj na izgledu mogli pozavidjeti i brojni modeli, čini se kako Alba ipak nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom. Lijepa glumica je, naime, nedavno otkrila kako sanja o nešto dužim nogama, a idealne su joj one supermodela Gisele Bundchen. "Ne bih imala ništa protiv nogu kakve ima Gisele. Tko bi rekao ne tome da su mu noge 15-ak centimetara duže", navela je Alba, ali je i dodala: "Dok sam bila mlađa, moja me majka naučila cijeniti moje tijelo. Naučila me da izvučem najbolje od onog što imam i ne budem prestroga prema sebi. Žene moraju naučiti cijeniti svoje tijelo i shvatiti da nikad neće izgledati kao netko drugi".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara