Jesssica Simpson priznala da je povećala usnice

NE TAKO davno američke je tabloide preplavila vijest o tomu da je mlađa sestra Simpson, Ashlee, izvršila operativnu korekciju nosa.

Za stariju se sestru tek nagađalo da je također "bila pod nožem", no Jessica je tek nedavno medijima javno priznala da je prošle godine ujesen povećala usne, iako se nije radilo o klasičnom kirurškom zahvatu.

Pjevačica se, naime, podvrgla tretmanu koji se izvodi tako da se gel Restylane, inače prirodna supstanca koja je prisutna i u ljudskom tijelu, u malim količinama inicira pod kožu. Cilj zahvata je umanjivanje ili uklanjanje bora na licu odnosno povećanje volumena usana.

"Stavili su mi nekakav Restylane. Meni je to izgledalo lažno. No, za otprilike četiri mjeseca splasnulo je. Moje su usne danas onakve kakve su bile i prije, hvala Bogu." - opisala je Jessica svoje iskustvo.

Njujorški plastični kirurg Andrew Jacono smatra kako je Restylane sigurniji za uporabu od kolagena, inače organskog sastojka kosti, hrskavica i veznog tkiva, koji se dobiva od životinja, a kuhanjem prelazi u želatinu.

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara