Jesu li duhovi stvarni?

Jesu li duhovi stvarni?

POSTOJANJE duhova je misterij o kojem se već godinama razglaba. Prvi "lovci na duhove" pojavili su se još početkom 19. stoljeća, a mnogi su uvjereni kako su osobno zavirili na drugu stranu natprirodnog.

Producenti novog holivudskog horor filma "Shutter" ovu su zagonetku prepoznali kao vrlo dobar reklamni materijal, pa su na službenim internetskim stranicama filma objavili niz fotografija koje su snimili amaterski lovci na duhove.

Mutne prikaze, kojima tu očito nije mjesto, vidljive su na brojnim fotografijama, a posjetitelji web stranice www.shutter-movie.com pozvani su da ocjene je li to samo igra svijetla i sjene, greška na slici ili je pred njima pravi duh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografija koju posjetitelji ocjene kao najstvarniju bit će poslana na analizu kod priznatog stručnjaka za nadnaravno. "Shutter" je film o mladom bračnom paru koji ubije djevojčicu u automobilskom nesreću nakon čega se na njihovim zajedničkim fotografijama pojavljuju čudne mrlje, a oni su uvjereni kako je to duh djevojčice koju su ubili na cesti.

P.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara