Jezivi oglas tipa koji traži curu šokirao Fejs: "Ako imaš 43 – 47 kg..."

Jezivi oglas tipa koji traži curu šokirao Fejs: "Ako imaš 43 – 47 kg..."
Foto: Instagram/Facebook

SVI imaju nešto što traže u partneru ili partnerici, no jedan 35-godišnji Australac možda je mrvicu pretjerao u svojim zahtjevima.

On je na Facebooku objavio oglas u kojemu traži srodnu dušu, a oglas je veoma brzo postao viralni hit – ali iz sasvim pogrešnih razloga.

"Ja sam 35-godišnja izgubljena duša koja traži ljubav", započeo je.

"Ako imaš između 19 i 23 godine, nisi viša od 155 cm i imaš 43 – 47 kilograma, bjelkinja si ili možda egzotična mulatkinja, imaš posao, vozačku dozvolu, moderan automobil, redovito ideš u teretanu (bez cura koje su tren mršave, tren debele), ako imaš vaginu koja ne strši prema van, grudi veličine C, ako nemaš jeftine tetovaže, piercinge na licu, nemaš bivših prijatelja s povlasticama, nemaš bivše dečke koje znam ili za koje znam, ako si voljna preseliti se u Canberru da budeš moja cura, imaš dobru osobnost i smisao za humor, nikad se ne ponašaš razmaženo ili počinješ svađe ni oko čega i ne postaneš ljubomorna kad ne dođem kući cijeli vikend... molim te, javi mi se", napisao je.

"Nije ni čudo što je izgubljena duša, izgubio se u svom poremećenom svijetu", "Znači želi sitnu, mladu, neiskusnu curu koju može kontrolirati i plašiti. Kakav ulov", komentirali su šokirani korisnici Facebooka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara