Jim Carrey ima novu neočekivanu ulogu: "Htio sam uništiti Hollywood..."

Jim Carrey ima novu neočekivanu ulogu: "Htio sam uništiti Hollywood..."
Foto: Instagram

JIM CARREY nekad je zarađivao 20 milijuna dolara po filmu, no danas je daleko od statusa filmske zvijezde, koji ga uopće ni ne zanima. 

Nakon filma Ace Venture: Šašavi detektiv, iz 1994. godine, postao je međunarodno slavan, a naslovi kao što su Glup i gluplji, Lažljivac, Trumanov show... kao i slavne djevojke s kojima je bio u vezi, poput Renee Zellweger i Jenny McCarthy, držale su ga u središtu pažnje u Hollywoodu. 

No u novom intervjuu za The Hollywood Reporter, dobitnik Zlatnog globusa priznao je kako ništa od toga nije shvaćao ozbiljno. "Moj plan nije bio da se pridružim Hollywoodu već da ga uništim", rekao je. Zatim je za slavu rekao kako nema nikakvu težinu, dodajući da jednom kad ste slavni "zaista nije mjesto koje je ugodno jako dugo".

 

Hey what are you doing right now? I love reading your comments😁 #jimcarrey

A post shared by Jim Carrey (@jimcarrey__) on

Sudeći po Carreyu, Hollywood se nije umorio od njega, već je bilo obrnuto. "Jednostavno više nisam htio biti u biznisu. Nije mi se sviđalo što se događalo, korporacije koje preuzimaju sve i to...", dodao je.

Nažalost, javna fascinacija posljednjih godina prebacila se s njegove blistave karijere na sagu koja je okruživala samoubojstvo njegove bivše partnerice, Cathrione White, 2015. godine - i ružnu sudsku bitku između njega i njezine obitelji koja je uslijedila.

Uslijedio je niz bizarnih događaja, uključujući Carreyevo pojavljivanje na crvenom tepihu njujorškog tjedna mode, kad ga je novinarka pitala je li istina da na ulici traži cure.

"Ovo ništa nema smisla. Tražio sam najbesmisleniju stvar na koju bih mogao doći i evo me ovdje. Mislim, moraš priznati da ovo uopće nema smisla", rekao joj je glumac.

>>"50 nijansi raspadanja": Jim Carrey naslikao seks Donalda Trumpa i bivše porno zvijezde<<

Unatoč njegovom manjku interesa za show biznis ovih dana, Carrey ipak nije potpuno odustao od glume. Kasnije ovaj mjesec vratit će se na male ekrane u seriji Kidding, koja govori o Jeffu, dječjoj TV ikoni čiji se život nađe u rasulu.

Sudeći po glumcu, bilo je nešto u Jeffovoj osobnoj krizi što ga je privuklo. "Uvijek čekate nešto u čemu ćete prepoznati dio sebe. A životno iskustvo ovdje se poklopilo", kazao je. 

"Doživio sam veliki gubitak, a nekako sam završio na drugoj strani. Svakoga mogu pogledati u oči. Razumijem kako vas velika tuga može zgrabiti u jednom trenu života i jednostavno vas ugušiti", zaključio je.

Carrey je danas više posvećen slikanju, a obrađuje sve aktualne teme. Odao je počast tako i Arethi Franklin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara