J.Lo snima duet s Bonom, Craig David sljedeći

JENNIFER LOPEZ je u nedavnom chatu sa svojim obožavateljima na Internetu otkrila da je snimila duet s frontmanom irske rock skupine U2 Bonom Voxom.

"Snimila sam pjesmu s Bonom koja još nije objavljena", rekla je Lopez, a prenio Entertainment LAUNCH Music. "Čekali smo pravo vrijeme da je objavimo, ali još nismo i bit će krasno ako jednom ugleda svjetlo dana". Za sada nema službene potvrde da će duet s Bonom biti objavljen.

Jennifer Lopez je svoje obožavatelje obavijestila da bi voljela snimiti duet s britanskom RandB zvijezdom Craigom Davidom. "Uvijek sam razmišljala o snimanju dueta s Craigom Davidom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Čini se da postoje veliki izgledi da se duet Davida i Jennifer Lopez uskoro snimi. Britanska RandB senzacija izjavio je da bi volio snimiti pjesmu s Jennifer Lopez ako nađu pravu stvar.

"Jennifer Lopez želi raditi sa mnom već jako dugo, a i ja bih htio s njom. Ali, mislim da treba raditi zajedno iz pravih razloga ili ako postoji pjesma koja odgovara oboma", kazao je David. "Sve u svoje vrijeme".

"Posebno ako Ben Affleck ne bude u sobi, bit će nam u redu", našalio se David.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara