Jodie Marsh otišla korak predaleko?

Jodie Marsh otišla korak predaleko?

AKO je suditi prema vijestima koje dolaze iz Londona, Jodie Marsh je na korak od uhićenja – samo je pitanje hoće li razlog biti golotinja u javnosti ili uzimanje droga.

Londonska je policija preko vikenda provela raciju u zloglasnom klubu Trap, smještenom u Sohou. Klub Trap je mjesto u koje, prenosi Guardian, izlazi većina novopečenog engleskog jet seta – članovi umjetno stvorenih teen pop bendova i britanske silikonske jetseterice poput Jordan, Abi Titmuss i Jodie Marsh.

Jodie je neslužbeno proglašena "kraljicom kluba Trap", u kojem su tajni agenti Scotland Yarda mjesecima svjedočili otvorenoj prodaji i konzumaciji droge. Uprava kluba nije učinila ništa kako bi to spriječila, zbog čega je klub zatvoren nakon racije provedene tokom vikenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija tvrdi kako se od droga u disko klubovima ne može pobjeći, ali i kako je u klubu Trap mladim ljudima bilo nemoguće stići od ulaza do glavne prostorije a da im netko ne ponudi drogu, pa su se odlučili na "tvrđi" pristup.

Iako nije vjerojatno da je sama Jodie povezana s preprodajom droge u klubu Trap, anonimni očevici tvrde da su ju vidjeli u Trapu kako otvoreno konzumira drogu.

Policija ju gotovo sigurno neće uhititi zbog toga, ali nastavi li se u javnosti pojavljivati odjevena kao na partyu održanom u Londonu prije par dana (naslovna fotografija), mogla bi biti uhićena zbog golotinje u javnosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara