Jordan namjerava posvojiti dijete

SILIKONSKOJ ljepotici očito se sviđa uloga majke pa bi uz svog tamnoputog vanbračnog sinčića Harveya željela još jednu bebu.

Iako ima brojnih kandidata za očinstvo, Jordan se ovoga puta odlučila za posvajanje. Cinici bi rekli kako nije baš idealna majka jer gotovo svake noći tulumari do zore po londonskim klubovima dok sina prepušta svojoj mami u "baka servisu", ali njeni prijatelji tvrde da je brižna i nježna prema Harveyu koji je rođen gotovo slijep i uprkos njenom posjetu liječnicima u Americi čini se da mu nema pomoći.

Jordan je napokon uspjela uvjeriti oca njenog djeteta bogatog nogometaša Dwighta Yorkea da posveti više pažnje klincu, pa se sretna "obitelj" odmarala na egzotičnom Barbadosu.

Po povratku u Englesku prsata jetseterica odjednom je izjavila novinarima da želi posvojiti dijete "iako će to biti teško zbog njene reputacije, pa će to pokušati učiniti u Meksiku ili na nekom drugom mjestu gdje nemaju tako loše mišljenje o njoj.

Brani se da su joj tabloidi nabili negativan image, a pravu istinu o sebi otkriti će u autobiografiji koju upravo piše. Ako knjigu popuni svojim poznatim golišavim fotografijama sigurno će je dobro prodavati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara