Još pet dana do koncerta 50 Centa u Zagrebu

U ZAGREB stiže svjetska rap zvijezda 50 Cent. Njegov zagrebački koncert održat će se 3. prosinca u Domu sportova, gdje će jedan od danas najkomercijalnijih američkih repera, uz hitove, predstavljati i novi album "Curtis".

Pravim imenom Curtis Jackson, 50 Cent je krajem 90-ih bio je blizu ostvarenja nacionalne slave, kada je snimio pjesmu "How to Rob". No tada je bio još mlad, pa je uslijedilo nekoliko godina zatišja i - devet prostrijelnih rana. Konačno, prije četiri godine "spasio" ga je Eminem, tako što je 50 Cent potpisao milijunski ugovor za njegovu etiketu, snimio platinasti "Get Rich Or Die Tryin'" i rasturio svjetske diskoteke senzacionalnim mega hit singlom "In Da Club".

Krajem 2003. godine objavio je i album svog crewa G-Unit, a uskoro potom i vlastitu modnu marku. Drugi samostalni album, "The Massacre" pojavio se na tržištu početkom ožujka 2005., prošavši kao i prethodnik. No, kako su do kraja 2005. i u 2006. kola krenula nizbrdo, treći studijski album 50 Centa nekoliko je puta odlagan, da bi konačno izišao na tržište 11. rujna ove godine, pod imenom "Curtis". Na Centovu veliku žalost, istog dana objavljen je i "Graduation", album njegovog velikog konkurenta u Americi, Kanyeja Westa.

Naime, 50 Cent je bio toliko siguran u uspjeh svojeg novog albuma da je izjavio kako će prestati pjevati ukoliko Kanye West proda više albuma od njega u prvim danima prodaje. Kanye West više se prodao, ali, na sreću onih koji će pohoditi Dom sportova, 50 Cent je ipak odlučio zadržati mikrofon u ruci, pa će, shodno tome, odraditi koncert i u Lijepoj našoj.

50 Cent održat će koncert 3. prosinca u Domu Sportova. Cijena ulaznice je 300 kuna, a na dan koncerta 350 kuna. Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventim (U zagrebu, Berislavićeva 13). Kompletan popis pretprodajnih mjesta možete naći na intrenet stranici www.nekidaniels.com.

Službeni afterparty započet će u klubu Aquarius u 23 sata. Ulaz je besplatan za one s kartom od koncerta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara