Junior Jack uveličat će proslavu četvrtog rođendana kluba Piranha

JEDAN OD najvećih dance producenata i DJ-eva današnjice već godinama drži sam vrh glazbene scene. Njegovo ime je Vito Lucente, a ime koje ga je proslavilo u svijetu glazbe je Junior Jack. Njegov jedini nastup u Hrvatskoj prošle godine u sklopu Papaya Motomusic festivala izazvao je do sada neviđene ovacije kada je do zadnjeg atoma snage rasplesao pet tisuća ljudi.

Junior Jack tvorac je mega hitova "My Feeling", "Thrill Me (Such A Thrill)", "Da Hype", "E Samba" i "Stupid Disco", a njegov album "Trust It" pohvalili su i kritičari i publika. Belgijsko-talijanska glazbena zvijezda, omiljen remikser Whitney Houston, Boba Sinclaira, Mobyja, Seala, M.J. Blige i Duran Durana ekskluzivno će svoj novi album predstaviti upravo u Hrvatskoj u petak, 30. svibnja čime će na obali jarunskog mora uveličati veliku proslavu četvrtog rođendana kluba Piranha!

Pod pokroviteljstvom Tuborg green beata i portala Index.hr budite i vi dio slavljeničkog tuluma s jednim od najvećih Dj-eva sadašnjice! Ugasite s nama četiri svijeće na slavljeničkoj torti i zaželite sretan rođendan klubu Piranha!

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara