Osvoji kompilaciju "Papaya Day&Night MotoMusic vol.4"!

U SKLOPU prvog Papaya MotoMusic Promo partyja koji će se održati 16. svibnja u Piranhi, Index i Papaya ekskluzivno daruju i dijele deset primjeraka kompilacije "Papaya Day&Night MotoMusic vol.4".

Papaya MotoMusic Promo partyja je prvi od deset najavnih partija koji prethode velikom Day&Night MotoMusic festivalu koji će se po običaju održati na popularnoj plaži Zrće u Novalji na otoku Pagu. A u petak u klubu Piranha sve posjetitelje očekuju mnogobrojne seksepilne i neodoljive plesačice u prekratkim haljinicama, izobilje šarenih koktela i nagradna igra u kojoj će se dijeliti ulaznice za festival na Zrću. U sklopu ovogodišnjeg mega festivala nastupit će trenutačno neki od najvećih producenata i DJ-a današnjice.

Tako će prvog dana festivala, odnosno 16. srpnja, nastupiti definitivno jedan od najboljih DJ-a na svijetu - Tiesto. Dan kasnije svirat će Playone feat. Barbara Tucker, a 18. srpnja posjetitelje će zabavljati hrvatskoj publici već poznata imena - Sandy Rivera i Tom Novy. Zadnji dan festivala će začiniti nastup sjajnih Freemasonsa.

Nagradna igra

Papaya i Index deset najsretnijih posjetitelja nagrađuju s kompilacijama "Papaya Day&Night MotoMusic vol.4"! Sve što trebate napraviti jest poslati mail naslovljen s "Papaya" s osobnim podacima (ime, prezime, kontakt broj) na index.nagrada@gmail.com. Dobitnike ćemo o nagradi, kao i njezinom preuzimanju, obavijestiti mailom. Sretno!

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara