Justin Bieber: Uzimam pauzu od muzike

Justin Bieber: Uzimam pauzu od muzike
Foto: Instagram

JUSTIN BIEBER najavio je da će uzeti stanku i nakratko se odmoriti od glazbe kako bi se posvetio rješavanju svojih psihičkih problema. 

Priznao je da su ga obožavatelji opravdano kritizirali jer je tijekom svoje treće svjetske turneje 2016. i 2017. bio neprestano nesretan te im za vrijeme nastupa nije uspio pružiti "onu potrebnu energiju".

"Pokušavao sam otkriti što me muči, poput većine među vama. Sada sam se odlučio fokusirati na rješavanje nekih dubokih psihičkih problema koji me muče kako se ne bih raspao, kako bih sačuvao svoj brak i postao otac kakvim želim biti", napisao je Bieber na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So I read a lot of messages saying you want an album .. I’ve toured my whole teenage life, and early 20s, I realized and as you guys probably saw I was unhappy last tour and I don’t deserve that and you don’t deserve that, you pay money to come and have a lively energetic fun light concert and I was unable emotionally to give you that near the end of the tour. I have been looking, seeking, trial and error as most of us do, I am now very focused on repairing some of the deep rooted issues that I have as most of us have, so that I don’t fall apart, so that I can sustain my marriage and be the father I want to be. Music is very important to me but Nothing comes before my family and my health. I will come with a kick ass album ASAP, my swag is undeniable and my drive is indescribable his love is supernatural his grace is that reliable.... the top is where I reside period whether I make music or not the king said so. 👑 but I will come with a vengeance believe that.. (grammar and punctuation will be terrible pretend it’s a text where u just don’t care).

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

U studenome prošle godine pjevač se vjenčao s američkom manekenkom Hailey Baldwin. 

"Glazba mi je vrlo važna, ali ništa ne smije stati ispred obitelji i mojeg zdravlja”, rekao je još krajem 2018.

“Plaćali ste ulaznice kako biste me vidjeli i proveli se kao nikada u životu, no ja nisam bio emocionalno sposoban pružiti vam makar malo zadovoljstva, osobito krajem zadnje turneje”, napisao je dodavši da to ne znači da odustaje od glazbe: "Vraćam se s albumom kojim ću rasturiti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Četvrti album "Purpose" objavio je 2015. te krenuo na svjetsku turneju. No ona je prekinuta, a 15 koncerata nije održano zbog, kako se pisalo, pjevačeve depresije i iscrpljenosti.

Samo u Americi Bieber je prodao oko 45 milijuna albuma i singlova, a ukupno je u svijetu prodao oko 150 milijuna albuma.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara