Justin Timberlake ipak nije spavao s Lucy Clarkson

ZBOG izmišljene priče koju je u srpnju prošle godine objavio časopis "News of the World", a u kojoj je navedeno da je američki pjevač Justin Timberlake imao seksualnu aferu s modelom Lucy Clarkson, londonski je sud odlučio da izdavač časopisa i Lucy Clarkson moraju Timberlakeu isplatiti novčanu odštetu zbog narušavanja "pjevačevog osobnog i profesionalnog ugleda".

Lucy Clarkson je prošlog ljeta časopisu "News of the World" prodala priču u kojoj "ekskluzivno" otkriva istinu o vezi s Justinom Timberlakeom, koji je tada bio u vezi s američkom glumicom Cameron Diaz, a u kojoj je, opisujući nekolicinu izlazaka s Timberlakeom, lažno ustvrdila da je s njime provela noć u jednom hotelu.

Odvjetnik Lucy Clarkson je pred londonskim Višim sudom rekao kako je njegova klijentica priznala da je lagala novinaru "News of the Worlda", a sudac je nakon toga presudio da Clarkson mora Timberlakeu isplatiti novčanu odštetu u visini iznosa koji joj je časopis platio za objavljivanje priče.

Optužba je ustvrdila da je Clarkson znala da je Timberlake u to vrijeme bio u vezi s glumicom Cameron Diaz, zbog čega je između njih dvoje nakon toga izbila nemala razmirica.

Pjevač je odlučio da će cjelokupnu odštetu uplatiti u dobrotvorne svrhe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara