Kako Ella Dvornik ulazi u klub? Poljubi konobara!

DA JE Ella Dvornik prava partijanerica, hrvatska javnost zna još od reality showa "Dvornikovi", a najmlađa članica prgave familije ovog je vikenda odlučila opravdati imidž tulumarenjem po Jarunu. Novopečena plavuša dvaput je posjetila Piranhu - u petak je plesala na Mash (R)evolutionu powered by Index.hr, a dan nakon se zabavljala na programu Pure Piranha i spremno pozirala okupljenim fotografima. Ljubaznom konobaru u petak je, zahvalna što ju je pustio u klub, udijelila nezaboravni poklon, i to pred Indexovim objektivom - poljubac u usta, a okupljeni puritanci zapitali su se: "Ulazi li ona i inače ovako u klubove?".

Kći Dine Dvornika javnosti je davno dala do znanja kako će njeno "medijsko djelovanje" u najmanju ruku biti nesvakidašnje - ljubitelje tračeva šokirala je mračnim fotografijama na kojima se reže, a nedugo nakon toga doznali smo i da se voli ljubiti s djevojkama. Tuđa mišljenja i predrasude ne zanimaju Ellu, koja neumorno obilazi društvena događanja na kojima fotografira i druži se s prijateljicom Galom Svilan, supatnicom u kategoriji "djece slavnih roditelja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je najpoznatija po "netipičnom ponašanju", Ella bi uskoro trebala proširiti svoje "medijsko djelovanje" i na televiziju - nakon što je propala humoristična serija zbog koje je svojedobno htjela napustiti školu, stigle su nove ponude: "Pripremam pilot projekt u suradnji s OTV-om. Neke stvari smo snimili, trebali bi završiti sljedeći tjedan i onda ćemo vidjeti, ako prođe - prikazivat će se". Novi početak prati i nova frizura, o kojoj Ella kaže: "U plavo sam se ofarbala jer me frizerka doslovno natjerala na to, bila je uvjerena da će mi pristajati i bila je u pravu, sviđa mi se!".

Više fotografija sa partyja koji su ovog vikenda tresli Piranhu pogledajte u Indexovom Nightlifeu!

M.A.
Foto: G.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara