Kate Moss liniju održava pijući pjenušac

MANEKENKA Kate Moss, poznata predvodnica heroin-chick vala, čini se da je uspijela izvući svog dečka rockera Pete Dohertya iz pakla droge. Uz sve to i dalje pazi na sebe pa liniju drži dijetnim šampanjcem.

Poznata po tulumarenju, pijančevanju i odvikavanju od droge, manekenka ipak pazi što pije. Za proslavu 30-tog rođendana pila je isključivo Laurent - Perrier Ultra Brut šampanjac, i to bez šećera sa svega 60 kalorija po čašici.

Tko želi imati njenu liniju, ništa lakše – neka nabavi ovaj dijetni šampanjac.

Kate, uz održavanje linije, u zadnje vrijeme pokušava svog problematičnog dečka odviknuti od droge. Da joj to uspijeva dokazuje i posljednji "slučaj" kada policija kod Pete Dohertya pri pretresu nije našla nikakve ilegalne aditive. Zaista, pohvalno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čist" Doherty je o svojoj djevojci Kate rekao: "Imati ćemo dijete. Drogirao sam se, ali to je sada prošlost. To više nisam ja. Moja droga su sada djeca. Volim ih."

No, Kateinog dečka ne pušta "špica": “Na vrhu sam svijeta, i ne mogu dočekati da se smirim uz djecu. Pokušavamo napraviti brata ili sestru Lili (Kateinom djetetu). Ne mogu prestati govoriti o njoj. Ne mogu izdržati. Toliko sam sretan.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara