Kate Moss poznatog DJ-a preklinjala za drogu

MANEKENKA o čijem su se ponašanju očitovali i Ujedinjeni narodi opet je na naslovnicama zbog nove epizode s drogom. DJ Elliot Eastwick priznao je britanskim medijima da ga je na nedavnoj rođendanskoj proslavi preklinjala za drogu, a kad joj nije uspio osigurati željenu dozu, zapalila je joint i bacila se na - drogu za silovanje.

DJ Elliot Eastwick ispričao je Mirroru anegdotu s poznatom manekenkom, koja očito još nije odustala od droge i moljakanja prijatelja za istim. "Došla je u klub i počela me moliti da joj nabavim drogu. Očito je već bila drogirana, to znam sigurno, jer sam se u ovom poslu nagledao takvih ljudi. Bila je jako znojna, nesuvisla i željna plesa", ispričao je DJ i dodao kako se Mossova na kraju "snašla" s marihuanom i drogom za silovanje.

Kate nabavlja drogu od Petea Dohertyja?

Ponašanje slavne manekenke ovih je dana postalo i političkom temom - UN je ocijenio da njezini fanovi, kao i poklonici Amy Winehouse, od svojih uzora dobivaju krivu poruku, no poznate narkomanke, čini se, nemaju namjeru stati s drogiranjem.

Veza Kate Moss i Jamieja Hincea navodno je već neko vrijeme u krizi, a osim što se manekenka često čuje s bivšim dečkom Peteom Dohertyjem, od njega navodno i nabavlja drogu. Prema tvrdnjama njihovih prijatelja, Mossova je svog dečka ponovo uvukla u pakao droge iz kojeg je Hince neko vrijeme izbivao - prije nekoliko godina bio je na rehabilitaciji, na kojoj bi, nastavi li ljubovati s narko-junakinjom, vrlo lako opet mogao završiti.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara