Veza Kate Moss u krizi jer joj je dečko "predobar"

NAKON što je Pete Doherty zbog ljubavi prema Kate Moss ostavio djevojku, čini se da će popularna manekenka isto učiniti s dečkom Jamiejem Hinceom, no kamen spoticanja u njihovoj vezi ipak nije vraćanje staroj ljubavi. Manekenka se povjerila prijateljima kako joj je dosadila veza s rockerom koji u ekscesima, alkoholu, drogama i glupim izjavama očito ne može parirati osebujnom Dohertyju.

Nakon što se Jamie Hince vratio s odmora, Kate mu je, piše Daily Mail, rekla da treba "vremena za sebe", pa su se odlučili prestati viđati na neko vrijeme, iako tvrde da su i dalje u vezi. "Nije sretna. Prošlog su tjedna zajedno otišli na selo, no odmor se pretvorio u katastrofu. Kate je sama pila u pubu, a Jamie je šetao plažom", rekao je zajednički prijatelj para britanskim medijima.

Jamie Hince navodno je iznimno pažljiv i nježan prema svojoj djevojci, no Kate Moss u vezi očito traži neke druge stvari. Navodno se bivšem dečku Dohertyju opet javila nakon što je na internetu vidjela video u kojem se, nakon bezbroj sudskih upozorenja, ponovo drogira.

"Kate mu se želi vratiti, ali samo ako se očiti", tvrdi prijatelj poznate manekenke i dodaje kako zvijezda s piste često s nostalgijom govori o danima kad se s Peteom Dohertyjem opijala po londonskim noćnim klubovima. Unatoč jakoj želji, razularene noći s Peteom ipak će morati pričekati, jer se posrnuli rocker po tko zna koji put vratio na rehabilitaciju.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara