Kate Winslet traumatizirana od snimanja seksi scena s DiCapriom

KATE WINSLET priznala je kako se osjećala "pomalo čudno" tijekom snimanja scena seksa sa svojim bivšim partnerom iz Oscarom ovjekovječenog "Titanica" s kojim trenutno snima novi film, "Revolutinary Road", Leonardom DiCapriom. Možda se Kate odvikla od Lea, a možda joj je zasmetalo i to što iza kamere stoji njezin suprug Sam Mendes, pod čijom redateljskom palicom se snima "Revolutinary Road".

"Cijelo vrijeme sam im govorila... ovo je prečudno! Leo mi je najbolji prijatelj, a film snima moj suprug koji je cijelo vrijeme bio prisutan, nikako se nisam mogla koncentrirati", priznala je. Glumica je ispričala kako je Leo bio mrtav hladan i kako njemu ništa nije smetalo. "Daj zaboravi već jednom to", stalno joj je govorio, međutim, Kate si nije mogla pomoći. Ipak, priznala je kako su Leo i ona kemiju koju su uspostavili na snimanju "Titanica" vratili u hipu i primijenili na novi film koji govori o američkom bračnom paru kojeg muče filozofska i egzistencijalna pitanja, i kojem je radnja smještena u pedesete godine prošloga stoljeća.

Leo i ja smo sačuvali kemiju koju smo stvorili na snimanju 'Titanica'

"Dok nismo krenuli snimati nisam shvaćala koliko je jaka kemija između Leonarda i mene. To je sve ostalo iz 'Titanica'. Super je što smo se jednostavno vratili tamo gdje smo i stali, cijela stvar se jednostavno nastavila, poput prisjećanja", rekla je. "Nakon 'Titanica' i Leo i ja smo znali da sljedeći put kada budemo zajedno snimali da će scenarij morati biti spektakularan i izuzetno emotivan. Morala sam godinama raditi na tome da nagovorim supruga i Lea na novi projekt poput ovoga. Morala sam biti vrlo lukava", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kate je nedavno postala zaštitno lice kozmetičkog diva Lancome

Britanska ljepotica nedavno je zamijenila Isabellu Rossellini u reklamnoj kampanji za Lancomeov novi parfem Tresor, dok je za vizualni identitet zaslužan slavni modni fotograf Peter Lindebergh. Opsežna kampanja koja uključuje TV i tiskane reklame u cijelom će se svijetu pojaviti u rujnu. "Obožavam zastupati proizvode u koje zaista vjerujem i koje koristim svakodnevno. Počašćena sam, oduševljena i jako uzbuđena, jedva čekam da vidim fotografije jer sam veliki poklonik Lindeberghova rada", Kate je objasnila.

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara