Katie Price: Ružna sam i debela

Tekst: N.Š.
Foto: JLP

KATIE PRICE godinama koristi botoks te je imala nekoliko plastičnih operacija, no sva ta briga oko izgleda nije joj pomogla da stekne samopouzdanje. Uoči velike ceremonije vjenčanja koje priprema za sljedeći mjesec, britanska je starleta još više potonula u depresiju i počela otvoreno pokazivati svoju nesigurnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Okolo govori svim svojim prijateljima i članovima obitelji da je ružna i debela", rekao je izvor za časopis Now. "Zna da će na vjenčanju sve oči biti uperene u nju i osjeća velik pritisak. Kaže kako mora izgledati savršeno na vjenčanju, ali nakon svega što je učinila sa svojim licem, nije zadovoljna niti sretna, već zabrinuta", tvrdi izvor. Navodno je starleta opsjednuta time da izgleda bolje nego na vjenčanju s Peterom Andreom koje je bilo 2005. godine.

Pred kamerama je i dalje nasmiješena i naizgled dobro raspoložena, ali osobe bliske Katie tvrde da je to samo maska. "Sva sreća koju osjeća je privremena i ona nikad neće biti zadovoljna sama sobom, niti svojim izgledom", kaže njezin prijatelj. "Alex joj govori kako izgleda prekrasno i neprestano joj ponavlja da je voli bez obzira na to kako izgleda, ali Katie je i dalje vrlo deprimirana", rekao je starletin prijatelj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara