Kći slavnog repera: "On je monstrum"

Kći slavnog repera: "On je monstrum"
Foto: Instagram

NAKON što je svjetlo dana ugledala nova dokumentarna serija o slavnom američkom pjevaču, "Surviving R. Kelly", o odnosu s ocem progovorila je i njegova kći.

Buku Abi (čije je pravo ime Joann Kelly) na Instagramu je objasnila zašto se tako dugo nije javljala. Rekla je da o ocu nije govorila zbog svog mira i emocionalnog stanja. Kaže kako je to sve utjecalo na nju i još uvijek joj je teško procesirati.

No otkriva i kako nema uopće odnos s ocem. "Prošle su godine otkako smo braća i ja uopće pričali s njim ili ga vidjeli", kaže Abi. Dodaje i kako ni njezina mama, Kellyjeva bivša Andrea, nije komunicirala s njim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Buku Abi (@bu.k.u) on

"Čudovište s kojim me sad suočavate je moj otac", rekla je. "Sasvim sam svjesna toga tko i što je on. Odrasla sam u njegovoj kući."

Kelly već godinama poriče da je napravio nešto krivo - unatoč brojnim ženama koje su podijelile šokantne ispovijesti o njegovom ponašanju, piše Page Six.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Buku Abi (@bu.k.u) on

U glazbenoj industriji brojne zvijezde sad su se počele distancirati od Kellyja, a neki ga i, poput Lady Gage, otvoreno kritizirali.

S druge strane, nakon izlaska dokumentarca, njegovi glazbeni streamovi bilježe gotovo dvostruko više prometa.

Kelly je pod istragom i u Georgiji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara