Kia pro_cee´d: Nove fotografije

Kia pro_cee´d: Nove fotografije

KAO što je poznato Kia će na predstojećem salonu automobila u Frankfurtu predstaviti novu izvedbu kompaktnog modela. Naglašenog sportskog karaktera, pro_cee'd se obraća prvenstveno mlađoj populaciji.

Prvi premium na korejski način među kompaktima je poput izvornika razvijen u potpunosti prema europskim standardima dizajna i kvalitete. Dulji, niži i lakši od izvedbe s pet vrata, atraktivni korejski kompakt ima sve preduvjete za uspjeh na europskom tržištu.


Klikom na fotografiju možete vidjeti istu uvećanih dimenzija

U tome će mu pomoći i široka paleta izvedbi. Kupcima su na raspolaganju pet motora snage od 90 do 143 KS, tri mjenjača, 12 boja karoserije, tri paketa opreme, kao i podulji popis opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Kiji su posebno ponosni što razvoj nove izvedbe nije išao nauštrb prostranosti. Mjesta za putnike ima podjednako zahvaljujući istom međuosovinskom razmaku, a na razini cee'd-a ostao je i prtljažnik. Bočna vrata povećanog kuta otvaranja produljena su za 276 mm čime je olakšan pristup stražnjoj klupi koja je, usput rečeno, asimetrično djeljiva.


Klikom na fotografiju možete vidjeti istu uvećanih dimenzija

Tvornički podaci i cijene još su uvijek tajna, no za vjerovati je da tu neće biti nikakvih iznenađenja. Kia cee'd i nova trovratna izvedba definitivno spadaju u red najboljih automobila s korejskim potpisom.


Klikom na fotografiju možete vidjeti istu uvećanih dimenzija

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara