Kiselo pomirenje Vanne i Boytronica

Rođendanu Narodnog radija i obljetnici 200. emisije HR Top 20 nazočila je Vanna, ali i grupa ET, tj. ono što je od nje ostalo. Prvi paradoks večeri vezan za nekad najpopularniju grupu u Hrvata dogodio se kada je Katarina, nova (četvrta) pjevačica grupe pred svima zahvalila Boytronicu na prvih 20 godina ET-ja, iako ona u grupi boravi tek godinu dana.

Vanna, najbolja pjevačica grupe, sjedila je u prvom redu i unatoč trudu nije mogla sakriti kiseli pogled zbog činjenice da se djevojka s jednogodišnjim stažom u grupi zahvaljuje na onome za što svi znamo da je najslužnija upravo Vanna, i što je postignuto davnih devedesetih godina.

Sljedeća neugodna situacija dogodila se za vrijeme Vanninog nastupa, kad se Boytronic, pravim imenom Adonis Čulibrk, popeo na pozornicu i uručio joj ružu.

Zapravo joj je pokvario nastup, ali su oboje taj čin nazvali "službenim pomirenjem", Vanna valjda da izbjegne daljnju blamažu i riješi ga se s pozornice, a Adonis aka Boytronic da još malo privuče pozornost na sebe, pa makar to bilo i za vrijeme nastupa bivše prijateljice.

Grupa ET, a govorimo o njihovoj "zlatnoj fazi", raspala se navodno upravo zbog Vanne i Boytronica, koji 1996. godine više nisu mogli podnijeti jedno drugog. Otada nisu prozborili ni riječ, a sinoćnja Boytronicova "egzibicija" prvi im je kontakt u deset godina.

Treći član grupe, DaReal, a danas DKnock, glavni je producent Urbanog zvuka i s Vannom je od raspada ET-ja surađivao u nekoliko navrata.

Koliko znamo, ni on više nije u kontaktu s Boytronicom, pa je, pridodamo li tome činjenicu da se potonji na dodjeli priznanja dosta "družio s čašicom", a bio je i neugodan prema novinarima, lako zaključiti da je upravo Boytronic jedan od ključnih razloga raspada grupe i prekinute komunikacije među bivšim kolegama.

D.K.
Foto: M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara