Ključni glumci "Pravde za sve" odlaze iz serije

Ključni glumci "Pravde za sve" odlaze iz serije
BOSTONSKI odvjetnički ured Donnell, Young, Dole and Flutt, iz televizijske serije "Pravda za sve", ostaje bez svojih najvažnijih glumaca, piše američki časopis "Hollywood Reporter".

Dylan McDermott, Lara Flynn Boyle i još četiri glumaca iduće sezone više neće glumiti u toj seriji ABC-a, jer ih producent nije izabrao. Smanjivanje "platne liste" došlo je nakon što je ABC prepolovio sredstva za licencu te Emmyjem nagrađivane serije.

Serija je preživjela problematičnu sedmu sezonu - gledanost je naglo pala nakon što je usred sezone termin prikazivanja s nedjelje prebačen na ponedjeljak. Prikazivala se u 23 sata, a ne u uobičajenih 22 sata. ABC je prepolovio sredstva s oko 6,5 milijuna, no obećao je da će seriju vratiti u njezin stari termin.

McDermott će se kao gost ipak pojaviti u najmanje četiri epizode iduće sezone, ali je nejasno hoće li se isto desiti s ostalima.

Uz McDermotta i Boyle, iz serije odlaze Kelli Williams i Lisa Gay Hamilton (iz originalne glumačke ekipe) te Marla Sokoloff i Chyler Leigh (koji su se kasnije pridružili seriji).

"Mnogi neće biti s nama u idućoj sezoni zbog ekonomskih i kreativnih razloga", rekao je producent David E. Kelley.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Profesionalno i osobno jako mi je žao zbog toga, jer je riječ o najboljim glumcima i ljudima s kojima sam imao priliku raditi", dodao je on.

Kelley je izrazio nadu da će se svi oni vratiti "ako to bude moguće" i zajedno raditi na novim projektima.

Iako se znalo za smanjenje sredstava, odlazak slavnih glumaca bio je iznenađenje, jer se većina njih nedavno pojavila na prezentaciji programa ABC-a u New Yorku.

TV mreža ABC izrazila je žaljenje što oni neće više glumiti u seriji, no "uzbuđeni su planovima producenata za ovu jesen".

Neki izvori tvrde da je smanjenje broja glumaca ideja Davida E. Kelleyja da se pomladi ta veteranska serija, koja je 1999. osvojila nagrade Emmy za dramsku seriju.

Očekuje se da će u seriji ostati Camryn Manheim i Michael Badalucco - oboje dobitnici Emmyja za svoje uloge, te Steve Harris i Jessica Capshaw.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara