"Koko i duhovi" prikazan i u Zagrebu: Situacija je ozbiljna. Prepustite to klincima

"Koko i duhovi" prikazan i u Zagrebu: Situacija je ozbiljna. Prepustite to klincima

Foto: kokoiduhovi.hr

OGROMNA gužva na sinoćnjoj zagrebačkoj premijeri filma "Koko i duhovi" te dugi pljesak nakon projekcije najbolje svjedoče o tome da je ta ekranizacija itekako bila potrebna hrvatskoj publici. Film napravljen prema legendarnoj knjizi Ivana Kušana, pod redateljskom palicom njegovog sina Daniela Kušana, "Koko i duhovi" je odličan povratak u prošlost za starije generacije te novo i uzbudljivo iskustvo nekim novim klincima.

Brojne avanture Ratka Milića, to jest Koka, oduševljavale su klince još davnih dana, no tada smo lik simpatičnog dječaka sa Zelenog vrha mogli samo zamišljati. Danas Koko ima svoje stvarno obličje, a njegov je lik i karakter odlično predstavio mladi Antonio Parač, koji je zajedno s ostalim klincima iz filma neusiljeno i potpuno uvjerljivo odigrao dobro poznate događaje iz knjige. Uz poneku šalu, pa red napetosti te gomilu zanimljivih situacija i pravu pustolovnu atmosferu, Koko i njegove avanture će uz veliki ekran prikovati bilo kojeg klinca, dok će mu se i roditelji spremno pridružiti.

Uz tajne podzemne tunele, otmicu, "duhove", vječnu borbu dobrih i zlih, toplu obiteljsku priču pa čak i neke prve ljubavi, film je idealna zabava za klince raznih uzrasta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za one rijetke koji možda ne znaju priču, "Koko i duhovi" je pustolovina koja počinje nakon što se Ratko Milić zvan Koko doseli sa Zelenog vrha u Zagreb, u stan u kojem je ranije živio bogati škrtac Vincek. Koko u novoj sredini stječe nove prijatelje te počinje istraživati tajnovitu Vincekovu smrt. Uz tajne podzemne tunele, otmicu, "duhove", vječnu borbu dobrih i zlih, toplu obiteljsku priču pa čak i neke prve ljubavi, film je idealna zabava za klince raznih uzrasta. Od sutra igra u kinima u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku, Zadru i Šibeniku.

Osim Antonija Parača, glavne uloge u dječjem filmu koji će sigurno postati pravi hit tumače Nina Mileta (Marica), Kristian Bonačić (Zlatko), Filip Mayer (Miki) i Ivan Maltarić (Božo). U ostalim ulogama igraju: Ozren Grabarić, Dijana Vidušin, Predrag Vušović, Almira Osmanović, Rakan Rushaidat, Franjo Dijak, Olga Pakalović, Saša Anočić, Damir Orlić, Goran Malus, Željko Königsknecht te brojni drugi. Kad Koko i njegova ekipa stupe na scenu i prime se "posla", stvarno vrijedi napis s plakata za film: "Situacija je ozbiljna. Prepustite stvar klincima", a možete biti sasvim sigurni da će vas njihov način rješavanja situacije odlično zabaviti te držati u napetosti tijekom cijelog filma.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara