Kraj ere: Meghan i Harry objavili posljednju poruku na kraljevskom Instagram profilu

Kraj ere: Meghan i Harry objavili posljednju poruku na kraljevskom Instagram profilu
Foto: EPA/Instagram

MEGHAN MARKLE i princ Harry oprostili su se od svog službenog kraljevskog Instagram profila Sussex Royal dan prije nego što i službeno završavaju njihove kraljevske dužnosti.

"Kao što svi trenutno slutimo, svijet se u ovom trenutku čini izuzetno krhkim. Ipak, uvjereni smo da svako ljudsko biće ima potencijal i mogućnost napraviti nešto značajno - to se vidi diljem svijeta, u našim obiteljima, u našim zajednicama i u onima na prvoj liniji - zajedno možemo podići jedni druge... 

Ono što je trenutno najvažnije je zdravlje i dobrobit svih ljudi širom svijeta i pronalaženje rješenja za mnoga pitanja koja su se pokazala kao rezultat ove pandemije. Dok svi pronalazimo ulogu koju moramo odigrati u ovoj globalnoj promjeni, i mi se usredotočujemo na to kako možemo najbolje pridonijeti.

I iako nas možda ne vidite ovdje, naš rad se nastavlja.

Hvala ovoj zajednici - na podršci, inspiraciji i zajedničkoj predanosti dobru u svijetu. Radujemo se što ćemo se uskoro ponovno povezati s vama. Bili ste odlični. Dotad, čuvajte sebe i druge", poručili su u objavi uz potpis Harry i Meghan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

"Kao što je dogovoreno s kraljevskom obitelji, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa više neće upotrebljavati ime Sussex Royal za svoje dobrotvorne organizacije, Instagram ili web stranicu. Za sada nema dodatnih informacija o njihovim sljedećim koracima", objavili su dodatno njihovi glasnogovornici.

Podsjećamo, 31. ožujka Harry i Meghan službeno će odstupiti od svojih kraljevskih dužnosti i posvetiti se svom novom životu, koji će voditi dijelom u Velikoj Britaniji i dijelom u Sjevernoj Americi. Par se trenutno nalazi u Los Angelesu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara