"Kraljevska obitelj je jako ljuta na oca Meghan Markle, pretjerao je"

"Kraljevska obitelj je jako ljuta na oca Meghan Markle, pretjerao je"
YouTube

DRAMA koju je udaja Meghan Markle u britansku kraljevsku obitelj unijela prošle godine, još uvijek se ne stišava. Nakon što je otac Meghan Markle napravio nezapamćen skandal prodajući novinarima lažne paparazzo fotke, otkazao je dolazak na njezino vjenčanje. Ubrzo je kraljevskoj obitelji priredio nove količine stresa kada je u televizijskom intervjuu otkrio da princ Harry simpatizira Donalda Trumpa, ali i da njegova kći Meghan očajnički želi postati majka.

Meghan se od kobnog intervjua nije čula s ocem, a pretpostavlja se da je odlučila prekinuti sve veze s njim. Navodno je potpuno izgubila povjerenje u njega, a njemu opet nije jasno u čemu je problem. Američki mediji pišu da je Thomas jako tužan jer ne komunicira s kćeri, a novi izvori bliski britanskom dvoru tvrde da su svi članovi kraljevske obitelji jako ljuti na Thomasa što bez kćerinog znanja toliko komunicira s novinarima.

"Napravio je ogromnu štetu prije vjenčanja, a nakon toga je samo nastavio. Uopće nije obavijestio Meghan da će gostovati na televiziji, niti su se njih dvoje čuli nakon vjenčanja", kaže izvor. Pretpostavlja se da je vojvotkinja od Sussexa odlučila potpuno prekinuti veze s ocem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara