Kristina Šalinović o idealnom dečku: Kod muškaraca je bolje da ljulja, nego da žulja

Kristina Šalinović o idealnom dečku: Kod muškaraca je bolje da ljulja, nego da žulja

Foto: RTL

KRISTINA ŠALINOVIĆ okušala se nedavno u ulozi konobarice i otkrila svoja iskustva iz tog posla kojim je, kako kaže, zaradila svoje prve novce. Jedna od naših najuspješnijih manekenki rekla je da je jednom prilikom zaradila 500 kuna napojnica kroz cijeli dan, a najveća napojnica koju je dobila od jedne osobe iznosila je 180 kuna. Na pitanje čime je očarala gosta da je dobila tako veliku napojnicu, odgovorila je: "Vjerojatno osmijehom". Manekenka kaže da tijekom svoje manekenske karijere nije dobivala nemoralne ponude te smatra čak da su muškarci više ugroženi u svijetu mode nego žene.

"Volim lagani pivski trbuščić"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O intimnom životu ne govori puno, no daje naslutiti da trenutno nema dečka. "Moj ljubavni život je trenutno na startu, držim ga tamo. Nije još ni krenuo", izjavila je za Exkluziv vikend. Kaže kako njen idealan muškarac ne mora biti pretjerano njegovan. "Volim lagani pivski trbuščić, da pazi na sebe, ali da izgleda kao da ne pazi na sebe. Ne volim da me sve žulja od trbušnih pločica kad legnem na njega. Kod muškaraca je bolje da ljulja nego da žulja", smatra ona.

"Koliko znam nisam imala problema s anoreksijom"

Progovorila je i o problemu koji se često pojavljuje u manekenskom svijetu, anoreksiji. "Koliko znam nisam imala problema s anoreksijom. Ljudi misle za mene da sam anoreksična, ali nisam. Normalno jedem, junk food mi je najslabija točka. Nisam nikad stavila dva prsta u usta, čak i kad sam bolesna i moram povraćati, ne mogu", kaže Kristina Šalinović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara