Kylie: Bila sam zatvorenik u vlastitom domu

Kylie: Bila sam zatvorenik u vlastitom domu

KYLIE MINOGUE nedavno je dala intervju za Sky One, u kojem je izjavila kako bila "zatvorenik u vlastitom domu" nakon što joj je prošle godine dijagnosticiran rak dojke.

"One dane kada me niste vidjeli ili kada me nitko nije vidio, bili su dani kada se jednostavno nisam mogla ustati iz kreveta", opisivala je Kylie svoju borbu sa opakom bolesti. Vijest o tome da ima rak dojke djelovala je na nju kao bomba, te se osjećala kao da tone u živi pijesak.

Autralska zvijezda završila je sa kemoterapijom u prosincu 2005. godine, ali proces oporavka je potrajao još neko vrijeme.

Na pitanje o tome kako je tekao oporavak, Kylie je rekla da nije samoj sebi htjela reći da nema spasa i zbog toga biti u depresiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treba uvijek biti optimističan i nadati se. Vrlo je mi je teško opisati kako sam se osjećala u lancu svih tih događaja. To je osobno putovanje, iako ti trebaju ljudi oko tebe. Ponekad bih tiho pošla u svoju sobu i imala 20 minuta samo za sebe da se pokušam nositi sa svim time."

Pjevačica je priznala da su njezini roditelji bili tužni kada je odlučila otići na kemoterapiju u Pariz, gdje živi njezin dečko Olivier Martinez.

 "Odlučila sam da bih to trebala napraviti tamo. Naravno, moja majka je pošla sa mnom. Nisam mogla ni zamisliti kako je bilo mojim roditeljima. To je kao da si opet dijete, bespomoćno dijete." Kylie je također imala poruku za sve one koje su oboljele od raka dojke - "Volim reći: Možeš to proći. Možeš."

N.Be.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara