Kylie otkriva kako se borila protiv opake bolesti

U INTERVJUU s TV voditeljicom Cat Deeley, pjevačica Kylie Minogue je, boreći se s emocijama, prepričala kako je preživjela opaku bolest te kako nastavlja dalje sa svojim životom.

Iako će intervju u programu Sky One-a biti emitiran tek 16. srpnja , tabloidi već ukratko prenose o čemu je Kylie u intervjuu pričala.

Pjevačica je tako priznala kako se "raspala na komadiće" kada su joj liječnici prošle godine dijagnosticirali rak dojke.

"U trenutku kada su mi liječnici rekli da imam rak, ušutila sam. Tada sam rekla da idem na avion, na što su mi roditelji rekli: Ne, ne ideš." - prepričala je Kylie, istaknuvši kako su joj tijekom liječenja najveća potpora bili upravo roditelji.

38-godišnja pjevačica bila je odlučna u tome da će nastaviti svoju svjetsku turneju koju je upravo započela, no roditelji su je nagovorili da prekine turneju te počne s liječenjem istoga trena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ozdravljenja, tijekom kojega joj je, kako Kylie spominje, osim obitelji najveću potporu pružio i njezin zaručnik Olivier Martinez, pjevačica se osjeća izvrsno.

"Osjećam kao da sam dobila drugu životnu priliku. To je kao novi život." - izjavila je atraktivna Kylie, koja se već bacila na posao te snima novi album.

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara