Kylie osvaja Ameriku

NAKON što je u Europi i Australiji postigla sve što se može postići u nemilosrdnom svijetu glazbene industrije, Kylie se okreće jednom od najvećih svjetskih tržišta glazbe - onom američkom, kojeg će pokušati osvojiti provjerenim R&B receptom.

Minijaturna seks bomba u svojoj rodnoj Australiji nikad nije ni prestala biti najveća pop zvijezda, dok se u Europi vratila na stare puteve slave iz 80-ih svojim zadnjim albumom "Fever", te posebno megahitom "Cant get you out of my head". No, kad je netko ambiciozan kao Kylie, uspjeha nikad dosta.

Kako javlja britanski tabloid The Sun, Kylie je svoje tekstopisce zamolila da joj napišu nekoliko R&B pjesama sličnih onima kakve stvara čuveni producentski duo The Neptunes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naime, upravo suradnja s The Neptunes na vrhove američkih top lista izbacila je Justina Timberlakea, Beyonce Knowles i Britney Spears, čemu se očito nada i Kylie.

Izvor blizak Kylie za Sun je izjavio: "Kylie je bila stvarno impresionirana onim što je Pharrell Williams (član dua Neptunes, op.a.) napravio s Justinom i Nelly-em."

"Ona se nada da će joj R&B stil pomoći da bolje prođe na američkim top listama. Zasad je njezin uspjeh tamo bio ograničen, ali ona misli da će stvari krenuti puno bolje kad krene s R&B zvukom." - dodao je izvor The Sun-a.

Iako zlobnici već uspoređuju Kylie sa Spice Girls, grupom koja je definitivno propala kad se preorijentirala na R&B, mi ćemo ostati rezervirani u takvim ocjenama, naročito ako se uzme u obzir Kylieno iskustvo i dugovječnost u okrutnom svijetu showbusinessa.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara