Kylie prestaje s pokazivanjem guze?

SEKSIPILNA Australka Kylie Minogue, ponosna vlasnice najbolje guze na svijetu, najavila je kako će napraviti pauzu – i u pjevačkoj karijeri i u pokazivanju svoje seksi pozadine.

36-godišnja Australka još je u listopadu 2003. godine najavila kako je prestara za pokazivanje svojih draži, no nije uspjela u svojoj namjeri. Naime, nakon protestiranja svojih muških obožavatelja brzo je ponovo uskočila u minijaturne suknjice i vruće hlačice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
No, sada godinu i pol kasnije, Kylie, inače izabrana za najseksi ženu svijeta stariju od 30 godina, izjavila je kako joj je dosta minijaturnih suknjica i vrućih hlačica.

"Osjećam se drugačije. Ljudi su mi znali reći – kako se mogu fotografirati u tako malim komadima odjeće. Ja bih im odgovorila da ne vidim u čemu je problem. No, sada sam u godinama u kojima to više ne želim činiti i bit će mi vrlo drago ako se više neću tako fotografirati" - izjavila je lijepa Australka.

Ostane li zaista Kylie pri svojoj odluci, možemo Vam samo preporučiti da pogledate našu galeriju fotografija njene pozadine.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara