Kylie u četrdesete ulazi na velikoj svjetskoj turneji

NAKON promocije novog albuma "X", australska ljepotica kreće s probama za veliku svjetsku turneju koju će započeti 6. svibnja u Parizu, a na kojoj će je, najavljeno je, pratiti sva sila plesača, vizažista, kostimografa i nekoliko tona najmodernije scenske opreme. "Bit će jako uzbudljivo i publici i meni. Iznenadit će vas novi, svježi zvuk", najavljuje Kylie.

Jedna od estradnih kvaliteta sveprisutne Kylie Minogue svakako je činjenica da u turneje ulaže zadnji atom snage i kreativnosti - njezini su koncerti pravi vizualni i glazbeni spektakli, a svakom turnejom pomiče granice i nameće nove standarde. Upravo zato, njezini su obožavatelji s velikim oduševljenjem primili informaciju o velikoj svjetskoj turneji, za koju će ulaznica koštati 50-ak funti, što se smatra prilično niskom cijenom za koncerte kakve Kylie priređuje.

"Zvuk kojeg smo postigli na novom albumu inspirirao me i za nastupe uživo. Koncerti će biti svježi, maštoviti i inovativni, a pjevat ću uglavnom nove pjesme, uz nekoliko starih favorita. Prošle dvije turneje bile su slavlje cijele moje karijere pa ću se na ovoj posvetiti novim stvarima", najavljuje Kylie.

Tjedan dana nakon izlaska, album "X" zasjeo je na treće mjesto službene liste u Velikoj Britaniji, a kritičari ga uglavnom hvale zbog "novog zvuka" - Kylie se, naime, odmakla od dance ritmova kojima se krajem devedesetih vratila u A ligu svjetskih glazbenih zvijezda pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li i nove "electro pop pjesme" treštati iz domova i automobila kao što je to svojedobno bio slučaj s "Can't Get You Out Of My Head" i drugim hitovima iz te faze.

D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara