Laka pred punom Tvornicom održao spektakularan koncert

Laka pred punom Tvornicom održao spektakularan koncert

PREDSTAVNIK Bosne i Hercegovine na ovogodišnjem Eurosongu, Elvir Laković Laka, sinoć je u zagrebačkoj Tvornici održao nezaboravan koncert. Ovo je bio njegov prvi veliki samostalni koncert u Zagrebu, a publici koja je doslovno popunila kapacitet Tvornice priuštio je fantastičan audio-vizualni doživljaj. Sve je izgledalo i zvučalo odlično, a publika je od početka do kraja koncerta pjevala zajedno s Lakom da bi ga na kraju koncerta dva puta zvali na bis.

Kako se u posljednjih nekoliko tjedana Laka intenzivno bacio na stvaranje novih pjesama, publika je sinoć imala privilegiju da po prvi puta čuje njegove najnovije pjesme. One su, naime, jučer i premijerno izvedene, tako da će koncert u Tvornici ostati zapamćen po tome što su prvi puta javno izvedene pjesme "Brko" i "Stvorenje". Po reakcijama publike očigledno je bilo da su nove pjesme odlično prihvaćene, pa se može zaključiti da će se novi Lakin album s nestrpljenjem očekivati. Između ostalog, bitno je za istaknuti da je, kako stvari stoje, Zagreb zaista brzo zavolio Laku. Od njegovog prvog nastupa i predstavljanja zagrebačkoj publici u drugom mjesecu ove godine u Profil Megastoreu na kojem je bilo pedesetak medijskih djelatnika i najbližih suradnika, pa do dupkom pune Tvornice prošlo je samo osam mjeseci. Tako brz uzlet jednog izvođača na ovim prostorima još nije viđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo još i kako je Laka proglašen najboljim izvođačem MTV Adrie za 2008. godinu. Radi se o tituli "MTV Best Adria Act" koja se dodjeljuje u sklopu manifestacije MTV Europe Award 2008, a nagrađuju se glazbenici s područja naše regije. Dodjela glazbenih nagrada MTV Europe Award održat će se 6. studenog u Liverpoolu. U jakoj regionalnoj konkurenciji, između grupa Jinx, TBF, slovenske grupe Leloojamais i srbijanskog hip hopera Marčela, Laka je pobijedio s uvjerljivom prednošću.

Z.K.
Foto: Dario Belić - Muzika.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara